Προσφορά του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» στον Σύλλογό μας.

Προσφορά του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» στον Σύλλογό μας.

Με χαρά ο Σύλλογός μας αποδέχτηκε και παρέλαβε τη δωρεά του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.  Συγκεκριμένα την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 παραλάβαμε 2.500 χειρουργικές μάσκες μιας χρήσεως και 1.250 μάσκες FFP2.

Με τη δωρεά των παραπάνω υλικών θα καλυφθούν οι ανάγκες των τριών δομών μας για δύο μήνες και έτσι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ασφάλεια στους ωφελούμενους και το προσωπικό μας.    

Μέχρι σήμερα λειτουργούμε τρεις δομές, οι οποίες είναι από τις ελάχιστες εξειδικευμένες δομές στην Ελλάδα:  

  • Το οικοτροφείο «Ελευθερία», που αποτελεί στεγαστική δομή για ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού με διεγερτική συμπεριφορά και φιλοξενεί 11 άνδρες και 1 γυναίκα.
  • Το Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ Ι, που δέχεται άτομα στο φάσμα του αυτισμού 16 ετών και άνω παρέχοντας εκπαιδευτικές, προ-επαγγελματικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
  • Το Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ, που δέχεται παιδιά στο φάσμα του αυτισμού από 2 – 10 ετών για την καλύτερη προετοιμασία ένταξης σε σχολικό πλαίσιο (πρώιμη παρέμβαση) και την υποστήριξη παιδιών που έχουν ενταχθεί ήδη σε αυτό. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και συνδράμει στο έργο του Συλλόγου μας.