ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΑΦ: ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΑΦ: ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Μια διαφορετική ημερίδα βιωματικού κυρίως χαρακτήρα, συνδιοργανώνουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδ. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, στο πλαίσιο του προγράμματος Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, με τη συμμετοχή επαγγελματιών και γονέων.

Στην ημερίδα συμμετέχουν ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ Λάρισας, Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Λαρισαίων, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας, ΚΚΠΠ Θεσσαλίας, 11Η Περιφέρεια ΕΑΕ Θεσσαλίας, ΚΕΔΔΥ Λάρισας, Ειδικό Νηπιαγωγείο ΔΑΔ Λάρισας, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΔΑΔ Λάρισας, ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ Λάρισας, 10ο Γυμνάσιο Λάρισας, Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ (Τμήμα Ι & ΙΙ), γονείς ατόμων με ΔΑΦ.

Είναι παγκόσμια παραδεκτό ότι η αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ γονέων και επαγγελματιών εκπαίδευσης και υγείας είναι καθοριστική για την εξέλιξη των ατόμων με ΔΑΦ και έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την επιστημονική κοινότητα.

Οι γονείς προκειμένου να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των επαγγελματιών, έχουν ανάγκη από ενημέρωση, υποστήριξη και συστηματική καθοδήγηση.   Οι επαγγελματίες εκπαίδευσης ή υγείας δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός παιδιού χωρίς τη συμβολή και την πολύτιμη γνώση των γονέων του. 

Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν κυρίως τις προσωπικές εμπειρίες τους, απόψεις και θέσεις γι’ αυτό το τόσο σημαντικό θέμα. Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει βιωματική εμπειρία για όλους όσους θα παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στο Μύλο του Παππά, ώρα 09.15 – 16.15.

Δείτε το πρόγραμμα Εδώ

Είσοδος ελεύθερη

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στο τέλος της σελίδας.

Πληροφορίες:

Σύλλογος Γονέων Κηδ. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας

τηλέφωνο: 2410-613112

Φόρμα Συμμετοχής

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ